Alltså, vad i hela friden har hänt med Tvärbanan? En jävla gång till har den ersatts av bussar, och jag är så jävla trött på den här skiten. Vem fan tror att det är en bra idé att sätta in de här förbannade sardinfabrikerna på hjul? Allvarligt talat, SL, ni måste ha ett gäng korvskallar som styr och ställer där uppe i ert jävla elfenbenstorn.

Först och främst, de där bussarna är som jävla bastur på hjul. Man stiger på och BAM, det är som att kliva rakt in i en helvetesugn. Svetten rinner som en jävla flod, och man känner sig som en överhettad köttbulle innan man ens hunnit blinka. Hur i helvete kan ni inte fixa ordentlig ventilation? Är det för mycket begärt att inte smälta ner till en jävla pöl när man försöker ta sig från punkt A till punkt B?

Och folk! Åh, herregud, folkmassan! Jag är så trött på att trängas med halva jävla Stockholm på de där förbannade bussarna. Varenda jävel står och flåsar en i nacken, och det är en konstant kamp om att hålla sig upprätt medan bussen kör som om chauffören vore en rabiessmittad babian med överdos av Red Bull. Varenda gupp och kurva känns som en jävla berg-och-dalbana från helvetet.

Kan vi också snacka om den fullständiga bristen på punktlighet? De där bussarna kommer när de fan vill, och när de väl dyker upp är de så proppfulla att man får stå och trycka som en jävla sill (ja, jag vet att vi skulle undvika den liknelsen, men vad fan ska jag säga istället, en proppad sillkasse?). Och när man äntligen får klämma sig in, är det en kamp på liv och död att hålla sig fast utan att få någon jävla okänds armbåge i ansiktet.

Och vad fan hände med att erbjuda alternativ? Nej, nej, istället för att fixa Tvärbanan ordentligt och se till att den fungerar som den ska, så slänger ni oss på de här jävla bussarna och säger ”lycka till, ha en trevlig resa”. Ni kan ta ert ”trevlig resa” och stoppa upp det där solen inte skiner. Vi betalar fan en förmögenhet i kollektivtrafiksavgifter för att få åka som packade höns i en överfull buss, medan ni sitter där och räknar våra pengar.

Så, SL, ta er i brasan och få ordning på den jävla Tvärbanan. Vi kräver en fungerande och bekväm transport, inte den här jävla cirkusen som ni tvingar oss att genomlida. Fixa skiten, annars kan ni vänta er en folkmobb med facklor och högafflar utanför ert kontor. Och tro mig, det blir fan inte en trevlig syn.

Med ilska och frustration, En förbannad resenär

Det här inlägget är skrivet med en stor dos humor och sarkasm. Om du känner igen dig själv i något av beteendefelen, kanske det är dags att ändra på det!

Förbannade TVÄRBANAN!

Inläggsnavigering


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Share via
Copy link